Od sutra sam na godišnjem iako sam već danas podesila “out of the office” poruku. Jedva čekam da se potpuno isključim od poslovnih obaveza i uronim u dvadesetak dana odmora.
Spominjala sam, dugo smo poduzetnici. Bilo je ljeta gdje nismo znali ni uspijevali naći način da se posao zaboravi pa i na deset dana. No, danas je to ipak drugačija priča. Nakon što krenete u vlastiti posao, u toj euforiji zaboravite na sebe. Drži vas neko vrijeme, ali je onda potrebno stati na kočnicu kako ne biste izgorili. Naučili smo.

Danas ga koristim za rezimiranje učinjenog, snatrenje o novim projektima i zaključke.

Ovo ljeto ponavljamo izlet u Francusku, imamo sreće da posjećujemo bližu rodbinu i da nas se u Nici veselo očekuje – stric kojeg ne vidimo često. Čeka nas i jedna mačka u slučaju da će nam naše nedostajati (svoje smo prepustili hotelu za mace).

Imamo dvije mace, Kati je ženka ona će se ljutiti na veterinarke na čuvanju cijelo vrijeme, tako je i prošle godine. Mrvek, on će uživati u pažnji koju dobije, takav je tip.

A mi? Mi ćemo malo rezimirati što smo napravili u proteklih sedam mjeseci i pripremiti se za nadolazeće razdoblje.

Iza nas je jedna odlična poslovna godina, rasli smo u broju zaposlenih, projektima i prometu. Uvršteni smo – Dhar media, u TOP 100 hrvatskih agencija prema Lideru. Završili smo dvogodišnji projekt Superbrandsotisnuli tri broja Brend kulture, našeg stručnog magazina, dodijelili prvu nagradu FUL KULTURNO i  uskoro se počinjemo spremati  za jednu živu jesen.

#odupoeziji neću posebno spominjati, još me možete susresti po gradu. <3

Ponovo ćemo se družiti na Interliberu, a prije toga predstavit ću svoju osmu knjigu. Najavljujem jednu zaista posebnu promociju.

Romani će opet malo pričekati, sad sam se bavila nalaženjem vlastite svrhe.

U knjizi “Reci čega se bojiš” govorim upravo o traženju vlastite svrhe i suočavanju s onime od čega bježimo. O onim koracima i preduvjetima koje moramo ostvariti kako bi zapravo pronašli sebe. No, imajte na umu:

Sve se već nalazi u vama.

 

Eto, kofere još nisam spakirala, sad slijedi ono najljepše. Knjiga i ručnik u torbu i na plažu. Pripremila sam pet naslova za čitanje, a na kraju opet završim prije i tražim po Dalmaciji novi ulov. Nakon Francuske ipak ćemo malo na Jadran.
Nadam se da su vaši planovi započeli, da ste rezime napravili i da ćete se vratiti puni energije za nove pobjede.

Želim vam ugodno ljeto, dragi moji čitatelji i prijatelji. <3