Prije svega poduzetnica

Poduzetnica sam, spisateljica i pjesnikinja. Osim u iskusnom radu perom, svoj profesionalni rad ostvarujem i kao direktorica marketinške agencije Dhar media, zasnovanu na načelima dharmičkog menadžmenta o čemu sam pisala u svojoj knjizi „Izvan okvira“. Stručnjakinja sam za komunikacije i odnose s javnošću.

Obrazovanje smatram jednim od najvažnijh alata današnjice stoga se ne prestajm usavršavati na tom polju. Trenutno sam studentica na The Open Universityju smjer Psihologija i savjetovanje.

Nakon 18 uspješnih godina poduzetništva, naučila sam da temelj za uspjeh jedne kompanije leži u timu i ljudima te odnosima. 

Baš iz tog razloga već niz godina predano radim na promociji organizacijske kulture i vođenja temeljenih na načelima dharme – svrhe.

Svi projekti na kojima radim utemeljeni su na kulturi promjene koja prije svega kreće od pojedinca. Vjerujem da nam je svima dana mogućnost izbora koja će pomoći u oblikovanju našeg svijeta pa time i društva u cjelini.

Moj doprinos tome na profesionalnom planu je činjenica da je Dhar media, agencija kojoj smo vlasnici suprug i ja, izdavač magazina BRENDfulness – posvećenog organizacijskoj kulturi i vođenju.

Od 2019. suosnivačica sam EPOHE, privatne gimnazije koja svoj način rada temelji na waldorfskoj metodologiji. U 2022. Epoha je dobila svoju mlađu sestricu – privatnu osnovnu školu.

Jedanaest knjiga

Ukoliko sustav nije posložen na pravim načelima on se ljulja te je samo pitanje u kom se trenutku urušava. Važna lekcija odnosa je upravo otpuštanje onoga što ne možemo mijenjati te naglasak na učenju i rješavanju problema, a ne na njihovu isticanju. Ista načela sam postavila i u privatnom životu.

Na svojim predavanjima i edukacijama  prilikom predstavljanja svojih knjiga nudim ideje temeljene na dugogodišnjem poslovnom iskustvu i osobnom razvoju s ciljem da život učinimo boljim od onoga što je bio danas i pustimo ono što nam ne koristi.  

Svoje je životno i poslovno iskustvo pretočila u 11 knjiga utemeljenih na pozitivnoj psihologiji koju ispreplićem kroz žanrove u kojima stvaram: slikovnica, zbirke pjesama, priručnici i romani.

#odapoeziji

Autorica sam autorskog projekta #odapoeziji – poezije na tramvajskim stajalištima koja se održava već četiri godine za redom u Zagrebu kako bi inspirirala slučajne i namjerne prolaznike svojim afirmativnim stihovima.

Svoja predavanja održavam diljem Hrvatske i na taj način promoviram svoje knjige te promjenu koju nosim u njima.