Prije svega poduzetnica

Poduzetnica sam i književnica. Osim u iskusnom radu perom, svoj profesionalni rad ostvarujem u agencij Dhar media, zasnovanoj na načelima dharmičkog menadžmenta o čemu sam pisala u svojoj knjizi „Izvan okvira“. Stručnjakinja sam za komunikacije i odnose s javnošću.

Obrazovanje smatram jednim od najvažnijh alata današnjice stoga se ne prestajm usavršavati na tom polju. Trenutno sam studentica na The Open Universityju smjer Psihologija sa savjetovanjem.

Nakon 19 uspješnih godina poduzetništva, naučila sam da temelj za uspjeh jedne kompanije leži u timu i ljudima te odnosima. 

Baš iz tog razloga već niz godina predano radim na promociji organizacijske kulture i vođenja temeljenih na načelima dharme – svrhe.

Svi projekti na kojima radim utemeljeni su na kulturi promjene koja prije svega kreće od pojedinca. Vjerujem da nam je svima dana mogućnost izbora koja će pomoći u oblikovanju našeg svijeta pa time i društva u cjelini.

Moj doprinos tome na profesionalnom planu je činjenica da je Dhar media, agencija kojoj smo vlasnici suprug i ja, izdavač magazina BRENDfulness – posvećenog organizacijskoj kulturi i vođenju.

Od 2019. suosnivačica sam EPOHE, privatne gimnazije koja svoj način rada temelji na waldorfskoj metodologiji. U 2022. Epoha je dobila svoju mlađu sestricu – privatnu osnovnu školu.

Danas sam aktivna na polju obrazovanja.

Dvanaest knjiga

Ukoliko sustav nije posložen na pravim načelima on se ljulja te je samo pitanje u kom se trenutku urušava. Važna lekcija odnosa je upravo otpuštanje onoga što ne možemo mijenjati te naglasak na učenju i rješavanju problema, a ne na njihovu isticanju. Ista načela sam postavila i u privatnom životu.

Na svojim predavanjima i edukacijama  prilikom predstavljanja svojih knjiga nudim ideje temeljene na dugogodišnjem poslovnom iskustvu i osobnom razvoju s ciljem da život učinimo boljim od onoga što je bio danas i pustimo ono što nam ne koristi.  

Svoje je životno i poslovno iskustvo pretočila u 12 knjiga utemeljenih na pozitivnoj psihologiji koju ispreplićem kroz žanrove u kojima stvaram: slikovnica, zbirke pjesama, priručnici i romani.

#odapoeziji

Autorica sam autorskog projekta #odapoeziji – poezije na tramvajskim stajalištima koja se održava već četiri godine za redom u Zagrebu kako bi inspirirala slučajne i namjerne prolaznike svojim afirmativnim stihovima. 2022. #odapoeziji po prvi puta organizirana je i u Otočcu s udrugom Kubs Baštinica.

Svoja predavanja održavam diljem Hrvatske i na taj način promoviram svoje knjige te promjenu koju nosim u njima.