Što je to dharmički menadžment?

Ljubav i poslovanje? Koji su temelji zdravih odnosa?
Što još mogu učiniti za sebe kako bi mi život bio ispunjeniji i sretniji?

 

Omot_Izvan-okvira-FINAL_pripremaNa navedena pitanja ćete odgovore naći u praktičnom priručniku za stvaranje novih temelja u životu i poslovanju.

“Izvan okvira” knjiga koja na 170 stranica pokazuje kako malo drugačija percepcija stvarnosti omogućava značajne promjene u vašem životu, bilo na poslovnom ili na privatnom planu. Pravila su logična i jednostavna. Najvažnije je ustrajati u namjeri da ne isporučujemo svijetu polovičnog sebe već svoju najbolju verziju, jer to trebate, a treba to i vaša okolina.

Vlasnici smo marketiške i PR agencije koja posluje šest godina (www.dhar-media.hr), zapošljavamo deset ljudi i ponosni smo na sklad u svojoj maloj organizaciji. Kako se nosimo s izazovima posla i situacijama koje nas ‘izbacuju iz cipela’, kojih naravno uvijek ima, opisala sam na ovih 170 stranica. Nije teško ako pred sobom imate cilj. Ali budite spremni mijenjati sebe, jer tu je početak i kraj. Ne filozofirati o promjenama već ih praktično odraditi. Utkajte u život neka nova pravila i načela, zavrtite si tlo pod nogama kako bi konačno naučili stajati.

Budite spremni na promjene. One su početak reda.

Knjigu možete kupiti u knjižarama ili ako je slučajno ne pronađete u svom gradu, naručite je ovdje,

Predstavljanje knjige Izvan okvira naći ćete na ovom linku.

Zavirite u knjigu kroz motivacijske citate i pokrenite svoj svijet. Sada i ovdje.

 

Iz predgovora:

“… Načine kako ćemo provesti osobnu transformaciju, iznosi kroz jasno napisana, uvjerljiva i inspirirajuća temeljna načela koja bismo trebali postaviti na novim stranicama našeg života i poslovne karijere. Izvorna vrijednost ovoga djela može se, dakle, razaznati u duhovno protkanim odgovorima na pitanja što, zašto i kako da poradimo na sebi te tako posljedično budemo bolji i prema drugima u svome okruženju.”doc. dr. sc. Davor Perkov

Riječ urednice:

“Nakon niza godina prikupljanja i pospremanja iskustava, onih poslovnih i onih ‘drugih’, Lea Brezar je sjela za kompjuter i napisala ovu knjigu. I to ne svjesnom odlukom, već onom unutarnjom koja je sazrijevala u njoj godinama – i napisala ju je baš onda kad je trebala – baš sada, u jednom dahu. I to se vidi, to se u knjizi osjeća. Poruka koja se prožima kroz njene stranice je jednostavna, a većini nas tako komplicirana: prihvaćanjem sebe takvima kakvi jesmo, dajemo si prostora za rast i mijenjanje, dajemo si snagu za drugačije razmišljanje i drugačije postupanje – svakako bolje od dosadašnjeg i svakako – izvan (svih) okvira. Poimanje one šire slike, ponekad tako daleke ali uvijek tako slatke kad ju shvatimo, zapravo otvaramo vrata svojem duhovnom razvoju i poslovnom napretku. Naime, u ovom, usudit ću se reći, priručniku lako ćete uvidjeti da se uspješnost u vođenju poslovanja često ne mjeri samo brojkama i novcem već i onim ‘nevidljivim’ faktorima, srcem i dušom svakog sustava – čovjeka. A (p)ostati bolji čovjek, znači (p)ostati vođom. Jer, vođa je onaj kojeg slijede, a ne onaj kojeg se boje. Nadahnite sebe (ili druge) ovom knjigom i počnite djelovati – izvan okvira! “ Lana Milčec, urednica