Nakon Frankfurtskog sajma, nemate pojma koliko me veseli moj čarobni knjižni kutak u paviljonu 6., 8d zajedno s Čitaj knjigu i Iris Illiricom. Moj kutak je malen, taman za četiri knjige kojima sam autor, a velik za sve vas koji ćete se družiti samnom. Na štandu ću biti u popodnevnim satima, vrijeme ću najaviti na društvenim mrežama.

 

ona-i-ja <3 A danas sam u ured donjela svoju prvu junakinju. Malo tko se može pohvaliti da je upznalo Miss Ljubav, i glavom i bradom. A još manje da se slikao s njom. A ja sam vam nepopravljiva, ljubav je uvijek na prvom mjestu i u ovom tvrdom i surovom svijetu. (Doduše iza mojih naočala je sasvim drugačiji.) Stoga ako ste u prolazu na Interliberu, navratite do našeg štanda i slikajte se s mojom magičnom junakinjom koja će zasigurno i u vas posaditi svoje sjeme. <3 Ako niste čitali djeci, čitajte je sebi – ta mala slikovnica Crveni planet u Umaškoj knjižnici proglašena je jednom od TOP 10 naslova za djecu u 2014.

torbice-za-interliberUmag je poseban grad, vežu nas tamo neke nevidljive spone – na mojoj promociji bilo je tridesetak ljudi, tridesetak duša koje su mi dozvolile da ih dotaknem svojim entuzijazmom. Kad sam nazvala knjižnicu javio mi se ravnatelj Neven Ušumović,  koji je baš taj trenutak otvarao paket s knjigama od svog dobavljača i u njemu je bila moja knjiga, “DA, I?”
I na Interliberu ćete je naći u Survival kitu – u recikliranoj torbici, unikatnoj i ručno rađenoj zajedno s Melemom za ranu.

 

Štand na Interliberu odlučila sam ukrasiti pjesmama i citatima iz mojih knjiga. Tako da će iza nas stajati ona “Volim te” što je tako dobro poznajete s društvenih mreža i plakata u gradu, a i čarobna “Zaljubi se u mene” koju je uglazbila Zrinka Posavec. Ako već niste, obavezno je poslušajte.

Zaljubi-se-u-mene

Veselim se ovom velikom tjednu i druženju s knjigoljupcima na Interliberu.

Vidimo se!