emmieTM je „komad“ pozitivne vibracije omotan oko vašeg tijela kojim podržavate svoje biće, pojačavate pozitivnu energiju i misli te slavite punoću življenja

17.3. 2016. godine u 18 sati u modnom studiju Katarine Džale, Berislavićeva 20 predstavljena je suradnja modnog branda emmieTM s Leom Brezar, autoricom knjige “Izvan okvira”, koja je upravo iz tog bestsellera za emmie odabrala pet poruka koje će se nalaziti u emmieTM Limited Edition paketu. Paket sačinjava emmie haljinu ili tuniku, specijalno izrađene motivacijske poruke Lee Brezar te njezin posljednji bestseller – knjigu “Izvan okvira”.

Katarina i jaemmieTM je haljina koja je kreirana kao komunikacijski medij, kroz koji svaka žena može reći kako se taj dan osjeća, zahvaljujući prozirnom džepu za izmjenu poruka sa zatvaračem na prednjici haljine. On omogućava izmjenu poruka, a upravo pet poruka iz limitirane serije, dolaze kao najljepši citati iz knjige „Izvan okvira“.

emmieTM je više od odjevnog predmeta ili modnog dodatka. To je „komad“ pozitivne vibracije omotan oko vašeg tijela kojim podržavate svoje biće, pojačavate pozitivnu energiju i misli te slavite punoću življenja.

O modnoj marki emmie više ćete naći na:

www.myemmie.com

Galeriju slika s eventa pogledajte ovdje.