Vodim uspješan posao izgrađen
na temeljima dharmičkog menadžmenta – ljubavi i otpuštanja,
a moje knjige su odraz mog životnog i poslovnog iskustva

Prije svega poduzetnica

Poduzetnica sam, spisateljica i pjesnikinja. Osim u iskusnom radu perom, svoj profesionalni rad ostvarujem i kao direktorica marketinške agencije Dhar media, zasnovanu na načelima dharmičkog menadžmenta o čemu sam pisala u svojoj knjizi „Izvan okvira“. Stručnjakinja sam za komunikacije i odnose s javnošću.

Vlasnica sam licence za Superbrands Hrvatsku te stručnog magazina Brend kultura.

Nakon šesnaest uspješnih godina poduzetništva, naučila sam da temelj za uspjeh jedne kompanije leži u timu i ljudima te odnosima.

Devet knjiga

Ukoliko sustav nije posložen na pravim načelima on se ljulja te je samo pitanje u kom se trenutku urušava. Važna lekcija odnosa je upravo otpuštanje onoga što ne možemo mijenjati te naglasak na učenju i rješavanju problema, a ne na njihovu isticanju. Ista načela sam postavila i u privatnom životu.

Na svojim predavanjima i edukacijama  prilikom predstavljanja svojih knjiga nudim ideje temeljene na dugogodišnjem poslovnom iskustvu i osobnom razvoju s ciljem da život učinimo boljim od onoga što je bio danas i pustimo ono što nam ne koristi.  

Svoje je životno i poslovno iskustvo pretočila u osam knjiga utemeljenih na suvremenoj psihologiji koju ispreplićem kroz žanrove u kojima stvaram: slikovnica, zbirke pjesama, priručnici i romani.

Do sad sam objavila devet knjiga:

#odapoeziji

Autorica sam projekta #odapoeziji – poezije na tramvajskim stajalištima koja se održava već četiri godine za redom u Zagrebu kako bi inspirirala slučajne i namjerne prolaznike svojim afirmativnim stihovima.

Svoja predavanja održavam diljem Hrvatske i na taj način promoviram svoje knjige te promjenu koju nosim u njima.

Profesionalni rad

Svoj profesionalni rad ostvarujem kao direktorica marketinške agencije „Dhar media“, zasnovanu na načelima dharmičkog menadžmenta. Agencija obuhvaća projekte TouristarTV, Superbranda Hrvatska, stručni magazin BREND KULTURA te nagradu FUL KULTURNO i pruža usluge nizu klijenata. Velika sam zagovarateljica dharmičkog menadžmenta te smo s ciljem poticanja promjena 2014. u Hrvatsku doveli Robina Sharmu.