Zaljubi se u mene

 … na zagrebačkim šetalištima

S TouristarTV-om predstavljam proljeće u Zagrebu – stihovima iz pjesme “Zaljubi se u mene”.  Pjesma je to iz zbirke pjesama Oda godinama, koja je prema izboru bloga Čitaj knjigu uvrštena u pet najboljih knjiga u 2015.
Ova se suradnja dogodila s buđenjem proljeća, te je ekipa iz TouristarTV-a svoj video uradak s jedne subotnje šetnje gradom povezala sa stihovima o ljubavi.

Danas je poezija zaboravljena, vjerojatno jer je često nerazumljiva čitatelju, kao što su mu često nerazumljive vlastite emocije. Lea Brezar

Pjesma “Zaljubi se u mene” napisana je u dahu, posvećena svim uspavalim ljubavima koje su prekrili životni izazovi… Podjelite je s vašom voljenom osobom i zaustite… A što? pročitajte na kraju videa.

2016-05-13T15:24:13+00:00

Leave A Comment

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Ova stranica koristi kolačiće. Kako bi internetska stranica radila ispravno te kako bi ju se moglo unaprjeđivati u svrhu poboljšanja vašeg iskustva pregledavanja, potrebno je minimalnu količinu informacija (cookies) spremiti na vaše računalo. Više od 90% internetskih stranica koristi praksu kolačića te su po pravilima Europske unije obvezne zatražiti pristanak korisnika. Korištenjem ove internetske stranice pristajete na uporabu kolačića, čijim blokiranjem i dalje možete pregledavati stranicu, no neke njezine mogućnosti neće biti funkcionalne. Ok