Zaljubi se u mene

 … na zagrebačkim šetalištima

S TouristarTV-om predstavljam proljeće u Zagrebu – stihovima iz pjesme “Zaljubi se u mene”.  Pjesma je to iz zbirke pjesama Oda godinama, koja je prema izboru bloga Čitaj knjigu uvrštena u pet najboljih knjiga u 2015.
Ova se suradnja dogodila s buđenjem proljeća, te je ekipa iz TouristarTV-a svoj video uradak s jedne subotnje šetnje gradom povezala sa stihovima o ljubavi.

Danas je poezija zaboravljena, vjerojatno jer je često nerazumljiva čitatelju, kao što su mu često nerazumljive vlastite emocije. Lea Brezar

Pjesma “Zaljubi se u mene” napisana je u dahu, posvećena svim uspavalim ljubavima koje su prekrili životni izazovi… Podjelite je s vašom voljenom osobom i zaustite… A što? pročitajte na kraju videa.

2016-05-13T15:24:13+00:00

Leave A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ova stranica koristi kolačiće. Kako bi internetska stranica radila ispravno te kako bi ju se moglo unaprjeđivati u svrhu poboljšanja vašeg iskustva pregledavanja, potrebno je minimalnu količinu informacija (cookies) spremiti na vaše računalo. Više od 90% internetskih stranica koristi praksu kolačića te su po pravilima Europske unije obvezne zatražiti pristanak korisnika. Korištenjem ove internetske stranice pristajete na uporabu kolačića, čijim blokiranjem i dalje možete pregledavati stranicu, no neke njezine mogućnosti neće biti funkcionalne. Ok