Uhvati trenutak

Nakon svađe smo često nemoćni prepoznati razloge razumijevanja osobe koja je s nama u konfliktu. Bilo bi dobro da kad ljutnja prođe i stvari se stišaju, pokušamo razaznati te istine. Iako često ljudi to ne uspjevaju, možda bi mogli živjeti u trenutku i raspraviti samo ono što nas vrijeđa bez povlačenja stvari iz prošlosti.

Pričati samo o trenutku kada smo izgubili strpljenje i riješiti ga.

Tada se tkanje u odnosu ne zapetljeva, zapravo otpetljavamo tu nastalu situaciju i idemo dalje. Možda bismo mogli, što mislite?

 

 

2016-09-11T09:40:11+00:00

Leave A Comment

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Ova stranica koristi kolačiće. Kako bi internetska stranica radila ispravno te kako bi ju se moglo unaprjeđivati u svrhu poboljšanja vašeg iskustva pregledavanja, potrebno je minimalnu količinu informacija (cookies) spremiti na vaše računalo. Više od 90% internetskih stranica koristi praksu kolačića te su po pravilima Europske unije obvezne zatražiti pristanak korisnika. Korištenjem ove internetske stranice pristajete na uporabu kolačića, čijim blokiranjem i dalje možete pregledavati stranicu, no neke njezine mogućnosti neće biti funkcionalne. Ok