Uhvati trenutak

Nakon svađe smo često nemoćni prepoznati razloge razumijevanja osobe koja je s nama u konfliktu. Bilo bi dobro da kad ljutnja prođe i stvari se stišaju, pokušamo razaznati te istine. Iako često ljudi to ne uspjevaju, možda bi mogli živjeti u trenutku i raspraviti samo ono što nas vrijeđa bez povlačenja stvari iz prošlosti.

Pričati samo o trenutku kada smo izgubili strpljenje i riješiti ga.

Tada se tkanje u odnosu ne zapetljeva, zapravo otpetljavamo tu nastalu situaciju i idemo dalje. Možda bismo mogli, što mislite?

 

 

2016-09-11T09:40:11+00:00

Leave A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ova stranica koristi kolačiće. Kako bi internetska stranica radila ispravno te kako bi ju se moglo unaprjeđivati u svrhu poboljšanja vašeg iskustva pregledavanja, potrebno je minimalnu količinu informacija (cookies) spremiti na vaše računalo. Više od 90% internetskih stranica koristi praksu kolačića te su po pravilima Europske unije obvezne zatražiti pristanak korisnika. Korištenjem ove internetske stranice pristajete na uporabu kolačića, čijim blokiranjem i dalje možete pregledavati stranicu, no neke njezine mogućnosti neće biti funkcionalne. Ok