Superjunaci biznisa – dharmički menadžment

Dugogodišnji rad u privatnom sektoru i poduzetništvo nauče vas da je promjena jedina konstanta te najvažniji preduvijet za održavanje posla. Moje iskustvo pokazuje mi da je plivati u tom stresu moguće uz čvrsta temeljna načela koja su.odličan putokaz i vodilja prema uspjehu.

Naša agencija Dhar media koja posluje prema načelima dharmičkog menadžmenta predstavlja tržištu način i praktične mogućnosti postavljanja takvog sustava poslovanja u jednu tvrtku na konferenciji “Tijelo, um i duh”.

Više o predavačicama te o temama predavanja i prijavi naći ćete na donjem linku.

2019-01-05T11:50:00+00:00

Leave A Comment

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Ova stranica koristi kolačiće. Kako bi internetska stranica radila ispravno te kako bi ju se moglo unaprjeđivati u svrhu poboljšanja vašeg iskustva pregledavanja, potrebno je minimalnu količinu informacija (cookies) spremiti na vaše računalo. Više od 90% internetskih stranica koristi praksu kolačića te su po pravilima Europske unije obvezne zatražiti pristanak korisnika. Korištenjem ove internetske stranice pristajete na uporabu kolačića, čijim blokiranjem i dalje možete pregledavati stranicu, no neke njezine mogućnosti neće biti funkcionalne. Ok