Spremam se na jesenje putovanje, na jednu turneju po Hrvatskoj

Knjiga “DA,I?” praktični je priručnik o preživljavanju nakon padova.

Ona je motivacija i inspiracija koja nedostaje i dobar zamah za pomicanje s mjesta.

Dajte si vjetar u leđa, stanite malo na propuh, tko zna što vam taj val donese. Dok se odlučujete, pridružite mi se na promocijama diljem Hrvatske i uzmite komadić hrabrosti u ovoj knjizi koju nosim sa sobom.

Jesen je divno godišnje doba za preispitivanje, za otpuštanje, za povlačenje u sebe kako bi tamo nakon uspavale zime započeli nicati s novim idejama.

Onima koje su oslobađajuće i vraćaju nas na početak života kada smo očarani gledali svijet. I pokušajte. Opet, opet i opet.

<3

 

 

 

 

2016-08-17T14:00:46+00:00

Leave A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ova stranica koristi kolačiće. Kako bi internetska stranica radila ispravno te kako bi ju se moglo unaprjeđivati u svrhu poboljšanja vašeg iskustva pregledavanja, potrebno je minimalnu količinu informacija (cookies) spremiti na vaše računalo. Više od 90% internetskih stranica koristi praksu kolačića te su po pravilima Europske unije obvezne zatražiti pristanak korisnika. Korištenjem ove internetske stranice pristajete na uporabu kolačića, čijim blokiranjem i dalje možete pregledavati stranicu, no neke njezine mogućnosti neće biti funkcionalne. Ok