Spremam se na jesenje putovanje, na jednu turneju po Hrvatskoj

Knjiga “DA,I?” praktični je priručnik o preživljavanju nakon padova.

Ona je motivacija i inspiracija koja nedostaje i dobar zamah za pomicanje s mjesta.

Dajte si vjetar u leđa, stanite malo na propuh, tko zna što vam taj val donese. Dok se odlučujete, pridružite mi se na promocijama diljem Hrvatske i uzmite komadić hrabrosti u ovoj knjizi koju nosim sa sobom.

Jesen je divno godišnje doba za preispitivanje, za otpuštanje, za povlačenje u sebe kako bi tamo nakon uspavale zime započeli nicati s novim idejama.

Onima koje su oslobađajuće i vraćaju nas na početak života kada smo očarani gledali svijet. I pokušajte. Opet, opet i opet.

<3

 

 

 

 

2016-08-17T14:00:46+00:00

Leave A Comment

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Ova stranica koristi kolačiće. Kako bi internetska stranica radila ispravno te kako bi ju se moglo unaprjeđivati u svrhu poboljšanja vašeg iskustva pregledavanja, potrebno je minimalnu količinu informacija (cookies) spremiti na vaše računalo. Više od 90% internetskih stranica koristi praksu kolačića te su po pravilima Europske unije obvezne zatražiti pristanak korisnika. Korištenjem ove internetske stranice pristajete na uporabu kolačića, čijim blokiranjem i dalje možete pregledavati stranicu, no neke njezine mogućnosti neće biti funkcionalne. Ok