Vodim uspješan posao izgrađen
na temeljima dharmičkog menadžmenta – ljubavi i otpuštanja,
a moje knjige su odraz mog životnog i poslovnog iskustva

Poduzetnica sam, spisateljica i pjesnikinja. Osim u iskusnom radu perom, svoj profesionalni rad ostvarujem i kao direktorica marketinške agencije Dhar media, zasnovanu na načelima dharmičkog menadžmenta o čemu sam pisala u svojoj knjizi „Izvan okvira“. Stručnjakinja sam za komunikacije i odnose s javnošću.

Vlasnica sam licence za Superbrands Hrvatsku te stručnog magazina Brend kultura.

Nakon šesnaest uspješnih godina poduzetništva, naučila sam da temelj za uspjeh jedne kompanije leži u timu i ljudima te odnosima.

Ukoliko sustav nije posložen na pravim načelima on se ljulja te je samo pitanje u kom se trenutku urušava. Važna lekcija odnosa je upravo otpuštanje onoga što ne možemo mijenjati te naglasak na učenju i rješavanju problema, a ne na njihovu isticanju. Ista načela sam postavila i u privatnom životu.

Na svojim predavanjima i edukacijama  prilikom predstavljanja svojih knjiga nudim ideje temeljene na dugogodišnjem poslovnom iskustvu i osobnom razvoju s ciljem da život učinimo boljim od onoga što je bio danas i pustimo ono što nam ne koristi.  

Svoje je životno i poslovno iskustvo pretočila u osam knjiga utemeljenih na suvremenoj psihologiji koju ispreplićem kroz žanrove u kojima stvaram: slikovnica, zbirke pjesama, priručnici i romani.

Do sad sam objavila osam knjiga:

Autorica sam projekta #odapoeziji – poezije na tramvajskim stajalištima koja se održava već tri godine za redom u Zagrebu kako bi inspirirala slučajne i namjerne prolaznike svojim afirmativnim stihovima.

Svoja predavanja održavam diljem Hrvatske i na taj način promoviram svoje knjige te promjenu koju nosim u njima.

Profesionalni rad

Svoj profesionalni rad ostvarujem kao direktorica marketinške agencije „Dhar media“, zasnovanu na načelima dharmičkog menadžmenta. Agencija obuhvaća projekte TouristarTV, Superbrands za Hrvatsku i Sloveniju, stručni magazin BREND KULTURA te nagradu FUL KULTURNO i pruža usluge nizu klijenata. Velika sam zagovarateljica dharmičkog menadžmenta te smo s ciljem poticanja promjena 2014. u Hrvatsku doveli Robina Sharmu.