#odapoeziji 2018

KULTURNA INSTALACIJA
#odapoeziji video

Lea Brezar, poduzetnica i spisateljica, autorica sedam knjiga, koja za sebe rado kaže da je ponajprije pjesnikinja, već treću godinu zaredom ukrašava grad Zagreb svojim stihovima. Na pozicijama City lights Zagreb plakata na sedam pozicija u gradu autorica je postavila kulturnu instalaciju #odapoeziji u trajanju od dva tjedna s početkom na prvi dan ljeta.

Sedam lokacija na kojima ste mogli pronaći pjesme na City lights plakatima do su:

  • Trg kralja Tomislava – Gl. Kolodvor
  • Savska – od Koturaške do Vukovarske
  • Vlaška – od Kamaufove do Vončinine
  • Dubrava – tramvajsko okretište
  • Branimirova ulica – tržnica
  • Okretište Črnomerec – Ilica 1
  • Paromlinska – Importanne

„Projektom #odapoeziji slavim poeziju, tu predivnu književnu vrstu za koju vjerujem da je najkraći put do srca, nudeći u pjesmama obilje motiva s kojima se igram prilikom njihovog stvaranja. Pjesme koje pišem nastale  su s ciljem ostvarenja promjene u onome tko ih prima, s motivom da u čitatelju izazovu reakciju koja će ga potaknuti na promišljanje i preispitivanje svojih postupaka i emocija kako bi se pokrenuo te ostvario ispunjen i radostan život.“– izjavljuje Lea Brezar.

 

2018-07-04T14:56:43+00:00

Leave A Comment

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Ova stranica koristi kolačiće. Kako bi internetska stranica radila ispravno te kako bi ju se moglo unaprjeđivati u svrhu poboljšanja vašeg iskustva pregledavanja, potrebno je minimalnu količinu informacija (cookies) spremiti na vaše računalo. Više od 90% internetskih stranica koristi praksu kolačića te su po pravilima Europske unije obvezne zatražiti pristanak korisnika. Korištenjem ove internetske stranice pristajete na uporabu kolačića, čijim blokiranjem i dalje možete pregledavati stranicu, no neke njezine mogućnosti neće biti funkcionalne. Ok