#odapoeziji 2018

KULTURNA INSTALACIJA
#odapoeziji video

Lea Brezar, poduzetnica i spisateljica, autorica sedam knjiga, koja za sebe rado kaže da je ponajprije pjesnikinja, već treću godinu zaredom ukrašava grad Zagreb svojim stihovima. Na pozicijama City lights Zagreb plakata na sedam pozicija u gradu autorica je postavila kulturnu instalaciju #odapoeziji u trajanju od dva tjedna s početkom na prvi dan ljeta.

Sedam lokacija na kojima ste mogli pronaći pjesme na City lights plakatima do su:

  • Trg kralja Tomislava – Gl. Kolodvor
  • Savska – od Koturaške do Vukovarske
  • Vlaška – od Kamaufove do Vončinine
  • Dubrava – tramvajsko okretište
  • Branimirova ulica – tržnica
  • Okretište Črnomerec – Ilica 1
  • Paromlinska – Importanne

„Projektom #odapoeziji slavim poeziju, tu predivnu književnu vrstu za koju vjerujem da je najkraći put do srca, nudeći u pjesmama obilje motiva s kojima se igram prilikom njihovog stvaranja. Pjesme koje pišem nastale  su s ciljem ostvarenja promjene u onome tko ih prima, s motivom da u čitatelju izazovu reakciju koja će ga potaknuti na promišljanje i preispitivanje svojih postupaka i emocija kako bi se pokrenuo te ostvario ispunjen i radostan život.“– izjavljuje Lea Brezar.

 

2018-07-04T14:56:43+00:00

Leave A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ova stranica koristi kolačiće. Kako bi internetska stranica radila ispravno te kako bi ju se moglo unaprjeđivati u svrhu poboljšanja vašeg iskustva pregledavanja, potrebno je minimalnu količinu informacija (cookies) spremiti na vaše računalo. Više od 90% internetskih stranica koristi praksu kolačića te su po pravilima Europske unije obvezne zatražiti pristanak korisnika. Korištenjem ove internetske stranice pristajete na uporabu kolačića, čijim blokiranjem i dalje možete pregledavati stranicu, no neke njezine mogućnosti neće biti funkcionalne. Ok