O meni2018-07-03T13:59:47+00:00

Lea-za-cover

Oduvjek sam pisala.

Prva-pjesma-Samo-za-njegaPrvu sam pjesmu napisala sa 14 godina i moram reći da je prilično dobro ispala.  Hrabro sam nastavila dalje i zadovoljila se maštom iz koje su izranjali brojni likovi i stihovi. Nisam prestala ni kada sam dobila naputak da se ostavim toga. Zapravo sam poslušala najbolji savijet koji sam mogla dobiti od vlasnika jedne izdavačke kuće u Zagrebu. Rekao je samo “Čitaj.” I onda se vidimo.

Vidjeli se nismo jer nas je život odveo u drugom smjeru, ali sam čitati nastavila kako bih promjenila svoj svijet u nešto bolje.

Danas sam privatna poduzetnica sa dugim stažem pisanja pjesama. Imam ih više od 500. No, kako pjesme nisu jedino što pišem, moja se kolekcija proširila za među stotinama ispričanih, jednu zapisanu i moju prvu objavljenu dječiju priču Crveni planet te jednu knjigu o specifičnom načinu poslovanja – Izvan okvira.

Zašto specifičnom? Zato jer na kraju dana, kada podvučem crtu okrenuvši se iza sebe, vidim samo jedno:

danas sam se trudila biti bolja od jučer.


Kao šećer za ljeto 2016. izdala sam još jednu knjigu, priručnik za preživljavanje (nakon padova) “DA, I?” u kojem sam podijelila svoja iskustva i ponavljala jednu ideju koja, ukoliko je usvojimo, za nas postaje oslobađajuća – DA, I?

Nakon dva priručnika, okušala sam se u pisanju romana. 2017. godina donijela je dva romana o dvije važne teme: preuzimanje odgovornosti (Superjunakinje) i životne lekcije (Kradljivci sreće).

Sve teme o kojim pišem u knjigama, duboko su utkane u moj život i čvrsto vjerujem da ćemo mjenjajući svoja uvjerenja svijet ostaviti boljim mjestom. S tom nadom kreiran je projekt #odapoeziji – kulturna instalacija, afirmativna poezija na tramvajskim stajalištima.

I da je ljubav ono, i jedino, iz čega sve treba nastati.

Moje ime je Lea Brezar. Sretno sam udana, živim u Zagrebu sa dvijema kćerima, mužem i mačkama.
Završila sam srednju Geodetsku školu, nisam studirala. Život me odveo nekim drugim putem. Moje obrazovanje nastalo je iz životnog iskustva koje je iznimno bogato.

Nakon desetag godina poduzetničkog staža završavam Odnose s javnošću na poslovnoj školi Experta.

Danas radim kreativan posao, a i u slobodno vrijeme stvaram. (www.dhar-media.hrwww.superbrands.hr, www.superbrands.si, Brend kultura, www.fulkulturno.com)

Moj e-mail: lea.brezar@gmail.com

Ova stranica koristi kolačiće. Kako bi internetska stranica radila ispravno te kako bi ju se moglo unaprjeđivati u svrhu poboljšanja vašeg iskustva pregledavanja, potrebno je minimalnu količinu informacija (cookies) spremiti na vaše računalo. Više od 90% internetskih stranica koristi praksu kolačića te su po pravilima Europske unije obvezne zatražiti pristanak korisnika. Korištenjem ove internetske stranice pristajete na uporabu kolačića, čijim blokiranjem i dalje možete pregledavati stranicu, no neke njezine mogućnosti neće biti funkcionalne. Ok